Formularz elektroniczny Poniższy formularz pozwala złożyć zapytanie ofertowe oraz zweryfikować status zlecenia. Dane kontaktowe* Imię i nazwisko* Ulica i numer domu* Kod pocztowy* Miejscowość* Telefon* Email Firma (jeśli dotyczy) Obszar zapytania* WybierzWodaŚciekiOdpadyGlebaEmisja i imisjaŻywnośćBadania przemysłowePaliwa stałeŚrodowisko pracyInne (jakie?) Zakres zlecenia* Woda przeznaczona do spożyciaWoda ciepła użytkowaWody opadoweWoda ze studniWoda pitna z poidełkaInne (jakie?) Woda przeznaczona do spożycia Bakterie grupy coliEscherichia coliOgólna liczba mikroorganizmów w 22°CEnterokokiBarwaMętnośćSmak /liczba progowa smakuZapach /liczba progowa zapachupHPrzewodność elektryczna właściwaAzotynyJon amonuGlinŻelazo ogólneInne (jakie?) Woda ciepła użytkowa Liczba bakterii z rodzaju Legionella Wody opadowe Zawiesina ogólnaIndeks oleju mineralnegoInne (jakie?) Woda ze studni Bakterie grupy coliEscherichia coliOgólna liczba mikroorganizmów w 22 °CEnterokokiBarwaMętnośćSmak/ liczba progowa smakuZapach/liczba progowa zapachupHPrzewodność elektryczna właściwaAzotynyAzotanyJon amonuŻelazo ogólneManganGlinWapńMagnezTwardość ogólnaInne (jakie?) Woda pitna z poidełka BarwaMętnośćZapach/liczba progowa zapachupHBarwaMętnośćAzotynyAzotanyJon amonuŻelazo ogólneKadmOłówEscherichia coliOgólna liczba mikroorganizmów w 36°CEnterokokiLiczba Pseudomonas aeruginosaInne (jakie?) Zakres zlecenia* Ścieki przemysłoweŚcieki komunalneInne (jakie?) Ścieki przemysłowe BZT₅ChZTZawiesina ogólnapHFosfor ogólnyAzot ogólny Ścieki komunalne BZT₅ChZTZawiesina ogólnapHFosfor ogólnyAzot ogólny Zakres zlecenia* SurówkaLodyWymazy czystościoweWymazy z półtusz wieprzowych, wołowychTusze drobioweŚwieże mięso drobioweŻywność (wyroby gotowe)Inne (jakie?) Surówka Liczba Listeria monocytogenesObecność Salmonella spp.Liczba βD glukuronidazododatnich Escherichia coli Lody Liczba Listeria monocytogenesObecność Salmonella spp.Liczba Enterobacteriaceae Wymazy czystościowe Obecność Listeria monocytogenesObecność Salmonella spp.Liczba EnterobacteriaceaeOgólna liczba drobnoustrojów Wymazy z półtusz wieprzowych, wołowych Obecność Salmonella spp.Liczba EnterobacteriaceaeOgólna liczba drobnoustrojów Tusze drobiowe Obecność Salmonella spp.Liczba Cambylobacter Świeże mięso drobiowe Identyfikacja pałeczek z rodzaju Salmonella w kierunku Salmonella Enteritidis i Salmonella Typhimurium Żywność (wyroby gotowe) Obecność Listeria monocytogenesLiczba Listeria monocytogenesObecność Salmonella spp.Liczba βD glukuronidazododatnich Escherichia coliLiczba Bacillus cereusLiczba pleśni i drożdżyLiczba gronkowców koagulozododatnich Zakres zlecenia* ZapylenieCzynniki chemiczne/rakotwórczeSpaliny silników DieslaHałasDrganiaOświetlenieMikroklimatWydatek energetycznyPole elektromagnetycznePromieniowanie optyczneSkuteczność wentylacjiInne (jakie?) Zakres zlecenia* Emisja pyłowaEmisja gazowaEmisja pyłowo-gazowaEmisja hałasuEmisja biogazuSkuteczność urządzeń oczyszczającychImisjaInne (jakie?) Zakres zlecenia* Analizy chemiczneAnalizy fizyczneInne (jakie?) Dodatkowe informacje Zgoda na przetwarzanie danych Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez firmę CBJ sp. z o.o. moich danych osobowych dla celów związanych z moim zapytaniem zawartym w formularzu, zgodnie z warunkami określonymi w Polityce Prywatności CBJ sp. z o.o. (kliknij aby pobrać)